Verwerkingsmogelijkheden - Zalm van de beste kwaliteit

Dankzij onze eigen productielijnen is elke gewenste afwerking mogelijk. Zalm kopen bij een visgroothandel maakt vele verwerkingsmogelijkheden mogelijk. Denk bij filets van een A-trim tot D-trim deep skinned, maar ook in prachtige zalmhazen, en zalmporties in alle sorteringen en verpakkingen.

 

Ook hebben we de zalm in ons assortiment verwerkt in diverse delicatessen, zoals salades en onze verse quiche. De meest populaire en bekende toepassing van zalm is echter gerookte zalm. Deze verkopen wij ook in diverse verschijningsvormen, maar echter met dezelfde topkwaliteit en smaak die je van ons mag verwachten! De populariteit en opmars van zalmproducten is mede te danken aan het feit dat het een smaakvolle vis is waarmee je alle kanten van bereidingen op kunt: van de BBQ in de warme zomerdagen tot een eigen gerookte zalmzijde in het gure najaar. Haal dan bij een zalm groothandel jouw topkwaliteit zalm en geniet het hele jaar door van zijn unieke smaak.

 

Op zoek naar een zalm groothandel voor onder andere verse en gerookte zalm? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want in de webshop van Adri & Zoon vind je alleen de beste kwaliteit zalmproducten! Neem voor meer informatie over onze zalm contact met ons op.

Contact opnemen

Duurzame zalm

Als zalm groothandel vindt Adri & Zoon het belangrijk dat de vissoort milieuverantwoord gevangen wordt. In Nederland is zalm de meest verkochte vis. Dat maakt onze duurzame zalm speciaal ten opzichte van alle duurzame vis die we vangen. Onze zalm mag het MSC-keurmerk dragen en daar zijn we trots op! Zo zorgen we ervoor dat de vissoort behouden wordt en er genoeg zalm rond blijft zwemmen voor de volgende generaties.

Ben je op zoek naar een zalm groothandel?

Wil jij de beste zalm bestellen voor jouw onderneming? Dan zit je bij ons – dé zalm groothandel van Nederland – aan het juiste adres. Iedere dag bestaat ons assortiment uit diverse soorten verse vis, waaronder zalm en nog veel meer. Naast zalm groothandel zijn we ook groothandel mosselen, groothandel garnalen en visgroothandel. Laat jouw gasten of klanten genieten van de zalm van Adri & Zoon. Bestel gemakkelijk je producten online via onze webshop.

Een expert in de sector

Machinaal en met de hand fileren

Een echt familiebedrijf

Groot eigen wagenpark

Duurzaam & Loyale bedrijfsvoering

Eigen beheer van wagenpark