The story

Van Adri & Zoon vanaf 1983


Een expert in de sector
Een echt familiebedrijf
Duurzaam & loyale bedrijfsvoering
Machinaal en met de hand fileren
Een groot eigen wagenpark
Eigen beheer van processen

“In plaats van een kantoor met bureau werkte ik in het begin met een plank tegen de muur en een pootje eronder, gewoon in de keuken.”

⸻ Adri Senior

Onze standaard

De kernwaardes van Adri & zoon


Respect
Bij Adri & Zoon werken en leven wij met veel respect. Respect in de basis voor elkaar, onze klanten, leveranciers en natuurlijk de producten waarmee wij werken. Wij gaan op professionele manier te werk en kiezen voor gelijke behandeling. Eerlijkheid en loyaliteit staan bij Adri & Zoon hoog in het vaandel, waardoor we de verbinding tussen klant, product en medewerker steeds weer opzoeken.

Kwaliteit & Hygiëne
Als toonaangevende importeur, exporteur en groothandel hechten wij enorme waarde aan kwaliteit en hygiëne. Door zeer streng te zijn wanneer het aankomt op de kwaliteit van onze producten, staat Adri & Zoon garant voor superieure vis, schaal- en schelpdieren. Ook onze medewerkers zijn zorgvuldig gekozen en opgeleid. Om de kwaliteit en hygiëne te waarborgen beschikken wij over een scala van certificaten en diploma’s.

Betrokkenheid
Adri & Zoon is in 1983 gestart als een klein familiebedrijf. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier in de markt met een breed palet aan vis, schaal- en schelpdieren. Juist door betrokken te blijven bij het gehele proces groeide Adri & Zoon uit tot een grote organisatie met meer dan 150 medewerkers. En tóch zijn we nog steeds een écht familiebedrijf, met korte lijnen en gedeelde passie voor seafood. Onze betrokkenheid heeft gezorgd voor goede samenwerkingen en langdurige relaties met collega’s, partners, klanten en leveranciers.

Mosselschelp

Wij zoeken jou

Werken bij dit familiebedrijf?


Vind jou uitdaging bij Adri & Zoon. Wij zoeken voor diverse afdelingen nieuwe collega’s. Mogen we jou binnenkort verwelkomen?

Alle vacatures bekijken

Allround Commercieel Medewerker

Heb jij een echte passie voor commercie, een overtuigende babbel en ben je op zoek naar een veelzijdige en verantwoordelijke functie? Dan is de functie van…

HBO
Fulltime

Bekijk vacature →

Commercieel Medewerker Backoffice

Ben jij op zoek naar een uitdagende administratieve functie met een commercieel randje? In de rol van Commercieel Medewerker Backoffice ben jij een onmisbare…

MBO

Bekijk vacature →