Ruime keuze - van Zeeland tot Noord-Europa tot Azië

Hollandse, Aziatische of Noorse garnalen. We hebben ze allemaal. Dan hebben we nog niet eens gehad over ons heerlijke gamba’s. Wij blijven zo dicht mogelijk bij de bron, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Veel van deze garnalen worden gevangen gewoon voor de deur uit de Noordzee. Om ons assortiment uit te breiden importeren wij ook garnalen uit andere landen. Zo zijn wij niet alleen experts geworden als groothandel in garnalen, maar ook als zalm groothandel en visgroothandel. Dagelijks wordt er verse vis en garnalen van betrouwbare leveranciers en kwekers geïmporteerd vanuit de hele wereld. Bekijk al onze producten om te zien wat er voor jouw bedrijf tussen zit.

“Duurzame garnalen: net zo lekker, beter voor het millieu”

Bij Adri & Zoon hebben wij verschillende keurmerken die de duurzame productie van onze vis waarborgen. Voor onze garnalen hebben wij het keurmerk ASC (Aquaculture Stewardship Council). Dit geeft aan dat alle garnalen die wij importeren op een verantwoorde manier gekweekt of gevangen zijn.  Dit geldt niet alleen voor onze garnalen maar voor alle zalm, mosselen en overige vissoorten die wij importeren. Daarnaast hebben veel van onze producten het MSC-keurmerk. Dit keurmerk waarborgt dat de vis duurzaam is gevangen, dit voorkomt overbevissing en bodembeschadiging. Wij letten niet alleen op de ecologische voetafdruk van onze import maar ook onze eigen voetafdruk nemen wij onder de loep. Lees meer over onze duurzame manier van ondernemen.

De garnalen zijn direct via ons te bestellen, per telefoon of via onze webshop.

Contact opnemen

Ben je op zoek naar een groothandel garnalen?

Wil jij de beste garnalen bestellen voor jouw onderneming? Dan zit je bij ons – dé groothandel in garnalen- aan het juiste adres. Iedere dag bestaat ons assortiment uit diverse soorten verse schaal- en schelpdieren, waaronder mosselen en nog veel meer. Als groothandel in garnalen, zalm en andere vissoorten bieden we alles wat de zee jou kan bieden. Verwen jouw gasten of klanten met de garnalen van Adri & Zoon. Bestel gemakkelijk je producten online via onze webshop.

Een expert in de sector

Machinaal en met de hand fileren

Een echt familiebedrijf

Groot eigen wagenpark

Duurzaam & Loyale bedrijfsvoering

Eigen beheer van wagenpark