Ruime keuze - van Zeeland tot Denemarken tot Frankrijk

Als groothandel bieden we naast de Zeeuwse mosselen ook Deense hangcultuurmosselen aan. Om je het hele jaar door te laten genieten van mosselen, bieden wij als alternatief Deense hangcultuurmosselen.

De Moules de Bouchots zijn Franse mosselen die wij ook aanbieden in het assortiment. Als groothandel mosselen bieden we enkel het allerbeste, waaronder De Morrisseau. De Morrisseau mosselen zijn de Rolls Royce onder de Bouchot mosselen en worden gekweekt langs de kust van Bretagne. Na het vissen van de mosselen, worden ze met de hand gesorteerd onder het toeziend oog van de kweker. Alleen de mooiste kwaliteit en grootste sortering mag verpakt worden onder het Morisseau label.  De Morisseau mossel heeft een rijk vleesgehalte en een uitgesproken smaak. Deze mosselen onderscheiden zich door de oranje-gele kleur van het vlees, hun smaak en de grote zwarte schelp. Ze groeien op de beste palen in de de baai van Saint-Brieuc en de baai van Mont-Saint-Michel. De moules de bouchot Morisseau hebben een vleesgehalte van minstens 30%.

“Bij Adri & Zoon is het altijd mosselseizoen!”

Ook vind je in ons assortiment de Mont-Saint-Michel mosselen. Als groothandel mosselen zijn ook deze uniekere exemplaren onderdeel van ons assortiment. Deze Franse mosseltjes met lichtpikant vlees worden gekweekt op eiken- of kastanjehouten palen, die omwikkeld zijn met touw. Door de getijden komen ze tweemaal per dag in aanraking met de openlucht. Het mosselvlees is daarom mooi geel en licht oranje en heeft een unieke smaak: zilt, romig en fris-zoet. De mosselen hangen aan palen waardoor zij de zeebodem niet raken en volledig zandvrij zijn. Eet smakelijk!

De mosselen zijn direct via ons te bestellen, per telefoon of via onze webshop. Of koop jouw mosselen bij onze visspecialist of groothandel mosselen in de buurt.

Contact opnemen

Ben je op zoek naar een groothandel mosselen?

Wil jij de beste mosselen bestellen voor jouw onderneming? Dan zit je bij ons – dé groothandel in mosselen – aan het juiste adres. Iedere dag bestaat ons assortiment uit diverse soorten verse schaal- en schelpdieren, waaronder mosselen en nog veel meer. Als groothandel in mosselen, zalm en andere vissoorten bieden we alles wat de zee jou kan bieden. Verwen jouw gasten of klanten met de mosselen van Adri & Zoon. Bestel gemakkelijk je producten online via onze webshop.

Een expert in de sector

Machinaal en met de hand fileren

Een echt familiebedrijf

Groot eigen wagenpark

Duurzaam & Loyale bedrijfsvoering

Eigen beheer van wagenpark