Golden Ocean van Adri & Zoon

Een aantal van onze eigen, prachtige producten vriezen wij in onder de naam Golden Ocean. Dit is ons eigen merk. Onze vis en diepvries experts vriezen de vis op het perfecte moment in waardoor vitamines en mineralen behouden blijven. Vriesvers is dus ook écht vriesvers. Zo zijn wij niet alleen dé groothandel van diepvries vis maar ook van zalm, oesters, garnalen en overige vissoorten.

“Experts zijn het er over eens. Ingevroren vis kan nét zo gezond zijn als vis die vers gevangen is.”

Het moment waarop de vis ingevroren wordt is echter belangrijk. Zolang de vis bevroren blijft, maken bacteriën geen kans. Zo gaat de vis bij transport direct over van onze vriezer naar de jouwe. Kabeljauw, garnalen of haring, bij ons allemaal vers uit de vriezer!

Moet de vis bereid worden? Ontdooi de vis door het in een zakje volledig onder te dompelen in koud water. Zolang het water niet boven de 5 graden komt maken de bacteriën geen schijn van kans. Vervang het water elke tien minuten en aansluitend bak, stoom of grill je de vis zoals altijd! Zo zie je maar Adri & Zoon is dé groothandel in diepvries vis.

Diepvries vis is direct via ons te bestellen, per telefoon of via onze webshop.

Contact opnemen

Ben je op zoek naar een groothandel in diepvries vis?

Wil jij het beste diepvries vis bestellen voor jouw onderneming? Dan zit je bij ons – dé groothandel in diepvries vis- aan het juiste adres. Iedere dag bestaat ons assortiment uit diverse soorten verse schaal- en schelpdieren, waaronder mosselen en nog veel meer. Als groothandel in garnalen, zalm, diepvries vis en andere vissoorten bieden we alles wat de zee jou kan bieden. Verwen jouw gasten of klanten met de diepvries vis van Adri & Zoon. Bestel gemakkelijk je producten online via onze webshop.

Een expert in de sector

Machinaal en met de hand fileren

Een echt familiebedrijf

Groot eigen wagenpark

Duurzaam & Loyale bedrijfsvoering

Eigen beheer van wagenpark