Oesters zijn gezond!

De oester spreekt tot de verbeelding met zijn veelzijdigheid. Of het nou experimenteren in de keuken is of het volgen van een traditioneel recept. Neem nou oesters met dressing, spekjes of maak ze klaar in de oven. Wij hebben meer dan 60 verschillende oesters in onze webshop. Voor ieder wat wils!

“De Spéciales Gillardeau oesters staan bekend als de Rolls Roys onder de Franse oesters.”

Sinds 2019 is Adri & Zoon dealer van de Gillardeau in de Benelux. Daar zijn we als oester groothandel erg trots op. De Spéciales Gillardeau oesters staan bekend als de Rolls Roys onder de Franse oesters. Deze oesters worden met zorg geselecteerd. De vorm en het volume zijn de belangrijkste criteria.  Dagelijks worden deze oesters rechtstreeks vanuit Marennes-Olé getransporteerd naar Adri & Zoon. In het noord-westen van Frankrijk zijn er, naast de Gillardeau, nog meer prachtige oesters te vinden. Neem de Charente Maritime of de Arachachon, beide een heerlijke delicatesse.

De oesters zijn direct via ons te bestellen, per telefoon of via onze webshop.

Contact opnemen

Ben je op zoek naar een oester groothandel?

Wil jij de beste oesters bestellen voor jouw onderneming? Dan zit je bij ons – dé groothandel in oesters- aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen oesters maar zijn ook een groothandel in zalm, garnalen, diepvries vis en overige vissoorten. Verwen jouw gasten of klanten met de oesters van Adri & Zoon. Bestel gemakkelijk je producten online via onze webshop.

Een expert in de sector

Machinaal en met de hand fileren

Een echt familiebedrijf

Groot eigen wagenpark

Duurzaam & Loyale bedrijfsvoering

Eigen beheer van wagenpark