Van mosselhandelaar tot visgroothandel

Van mosselhandelaar met een VW Golf als logistiek middel, tot een groothandel van vis, schaal- en schelpdieren. Op de weg naar het succes van vandaag waren bescheidenheid en passie erg belangrijk. Met keuken die werd ingericht als kantoor bleek al snel dat Adri Senior kon uitgroeien tot dé visgroothandel van Nederland. Zelfs van Europa!

Na al die jaren straalt Adri & Zoon nog steeds de visie uit waar zij mee zijn begonnen: Een betrokken familiebedrijf dat staat voor productkwaliteit en duurzame relaties met zowel leveranciers als collega’s. Bekijk ons verhaal om onze weg van mosselhandelaar tot visgroothandel te zien.

Ook inkopen bij visgroothandel Adri & Zoon?

Wil je jouw gasten of klanten ook voorzien van kwaliteitsvis van over de gehele wereld? Neem contact met ons op en onze accountmanagers kunnen jou alles vertellen over onze mogelijkheden op het gebied van kwaliteitsvis, verpakkingen en onze werkwijze.

Contact opnemen

Voor mens en milieu

Duurzaamheid


Voor mens en milieu streven wij altijd naar een stabiele en toekomstbestendige toevoer van vis. Wanneer het aankomt op afvalverwerking, energie, vermindering van onze CO2-uitstoot en werkprocessen staan wij als visgroothandel voor duurzaamheid en een betere wereld. Bij Adri & Zoon is duurzaam vissen het allerbelangrijkst, zodat er ook in de toekomst voldoende vis overblijft in de oceanen en zeeën. Wij hebben veel respect voor alles wat de zee ons te bieden heeft.

Ben je op zoek naar een visgroothandel?

Wil jij verse vis bestellen voor jouw onderneming? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Iedere dag bestaat ons assortiment uit diverse soorten verse vis, schaal- en schelpdieren, oesters en nog veel meer. Zo zijn wij ook een zalm groothandel, groothandel garnalen en een groothandel mosselen. Bestel gemakkelijk je producten online via onze webshop.

Een expert in de sector

Machinaal en met de hand fileren

Een echt familiebedrijf

Groot eigen wagenpark

Duurzaam & Loyale bedrijfsvoering

Eigen beheer van wagenpark