4 januari 2021

Op koers naar 2021!


Wat is een vooruitblik, zonder een terugblik op het afgelopen jaar? Daarom eerst nog een korte terugblik op 2020, om vervolgens met volle vaart door te gaan met onze plannen voor 2021.

2020:
2020 gaat de boeken in als een bijzonder jaar. Het jaar waarin we meer dan ooit, een beroep moesten doen op onze creativiteit. De wereld stond opeens stil door de uitbraak van COVID-19. Naast de zorg voor een gezond team, kwam ook de zorg voor het bedrijf en onze relaties. Onze strategie? Snel schakelen, nieuwe plannen maken en doorgaan.

Gelukkig heeft 2020 ons ook veel mooie momenten gebracht. We voelden ons meer dan ooit verbonden met onze klanten, leveranciers en relaties. We konden op elkaars steun rekenen.
Eén van de hoogtepunten van 2020 is voor ons ook de samenwerking die we zijn aangegaan met Ekofish. Hierdoor kunnen we vanaf de bron garant staan voor een duurzame vangst en een prachtige kwaliteit.

Maar wat maakt ons het meest gelukkig? Dat zijn alle parels uit de zee die we aan u hebben mogen leveren. Krijtwitte skreifilet, Oosterschelde kreeften, heerlijke Hollandse nieuwe. Allemaal even mooi. Het super snel leveren, van een kwalitatief en breed assortiment, zal voor Adri & Zoon even belangrijk blijven in 2021.

 

2021:
2021 wordt een uitdagend jaar. We willen meer inzetten op:

• Datavoorziening;
• Klantvriendelijke, maar snellere bestelprocedures;
• Verdere professionalisering van onze fileerderijen.

We zien dat kennisdeling en datavoorziening steeds meer leeft. We spelen hierop in door verdere optimalisatie van onze webshop. De webshop zorgt in eerste instantie voor bestelgemak, maar moet ook steeds meer gaan voorzien van uitgebreide productspecificaties. Op deze manier kunnen we u nog meer ontzorgen. Met één druk op de knop bent u van alle gemakken voorzien.

En last but not least nemen we onze fileerderijen en de bijbehorende afvalverwerking nogmaals onder de loep. Want ja, het kan altijd nóg beter. 2021 starten we goed. Onze fileerderijen worden direct voorzien van de meest innovatieve technieken uit de snijwereld (volg onze social media kanalen voor de primeur). Zo maken we u en onze fileerders blij en zorgen we samen voor minder verspilling.

Het Adri & Zoon team wenst u het allerbeste toe voor 2021!