Stage

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage bij een jong en dynamisch bedrijf, waarin jij je eerste stappen in het Marketing & Communicatie vakgebied kunt zetten? Van interne communicatie, social media en zakelijke advertenties tot aan visual design, employer branding en eventplanning, alle facetten van het vak komen in deze stage aan bod!

Solliciteer direct

Klik hieronder om de diverse onderdelen te lezen.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) op onze Marketing afdeling kom jij in aanraking met alle onderdelen van het vakgebied. Jij ondersteunt je collega’s met een breed variërend takenpakket. Zo ben je ’s ochtends bezig met het creëren en inplannen van content op social media, ga je na de lunch in overleg met HR over de Employer Branding kalender en ben je ’s middags druk bezig om een klantbezoek in goede banen te leiden en het volgende evenement te plannen.  Dit alles doe je onder begeleiding van jouw ervaren (en gezellige!) collega’s. Zo leer jij alle ins en outs van het vak.

Uiteraard is er ook ruimte om een stageopdracht of onderzoek uit te voeren. Bijvoorbeeld naar een nieuwe contentstrategie voor onze B2B-marketing of naar de optimalisatie van onze SEO marketing.  Welke opdracht jij gaat uitvoeren stemmen we samen met elkaar af.

Wat kun je van ons verwachten

We vinden het belangrijk dat jij bij ons goed op je plek zit. Niet alleen qua functie, maar natuurlijk ook qua arbeidsvoorwaarden. Als jij bij ons aan de slag gaat kun je daarom onder andere uitgaan van:

Een leerzame en veelzijdige stageperiode binnen een gezonde en groeiende organisatie;

Een uitstekende stagevergoeding van €500,-;

Goede begeleiding door ervaren collega’s, maar ook de nodige vrijheid en zelfstandigheid in jouw functie;

Een gezellig en hardwerkend team, dat graag samen streeft naar het behalen van de gezamenlijke doelen;

Een heleboel leuke extra’s! Wat denk je bijvoorbeeld van gratis vers fruit en een lekkere snack op de vrijdagochtend, personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants?

Onze standaard

Wat vragen wij van jou?

Je volgt een hbo-opleiding in de richting van Marketing & Communicatie. Verder is het belangrijk dat jij:

Communicatief vaardig bent en zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend beheerst;

Gemotiveerd, leergierig en proactief bent;

Je graag creatief bezig bent en het leuk vind om dingen te ontwerpen;

Je ervaring hebt met o.a. fotografie, InDesign en Photoshop.

kantoor

Waar kom je terecht?

Jij komt terecht op de Marketing-afdeling van een zeer persoonlijke en ambitieuze groothandel in vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 40 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven. Naar de klant, maar zeker ook naar elkaar.

Vishandel

Ben jij onze nieuwe Marketing & Communicatie stagiair(e)?

Ben jij dé creatieve topper die op zoek is naar een leuke stage? Wij komen graag met jou in contact! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onze website!

Sollicitatie procedure

Jouw sollicitatie
Eerste kennismaking
Tweede gesprek
Aanbod
Van start

Reageer dan snel!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Martin via e-mail hr@adrienzoon.com of telefoonnummer 0113-768409

Solliciteer direct