Stage

Afstudeerstage duurzaamheidsrapportage

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage bij een jong en dynamisch bedrijf en heb je een passie voor duurzaamheid? Dan is deze stageplek iets voor jou!

Solliciteer direct
Vis assortiment

Klik hieronder om de diverse onderdelen te lezen.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) op het gebied van duurzaamheid vervul je een cruciale rol in het ontwikkelingsproces van een plan van aanpak voor de duurzaamheidsrapportage bij Adri & Zoon. Deze stage biedt de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan met een marktonderzoek op het gebied van duurzaamheid, waarbij je nauw samenwerkt met de kwaliteitsmanager. Ook zul je samenwerken met verschillende afdelingen tijdens het uitvoeren van jouw onderzoek.

 

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het opstellen van een strategisch en uitgebreid plan van aanpak voor de duurzaamheidsrapportage. Denk hier bijvoorbeeld aan een organisatieanalyse, deskresearch, nulmeting, etc. Hierbij krijg je de vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te opereren en je analytische vaardigheden in te zetten bij het verzamelen van relevante gegevens en inzichten.

 

Deze stage biedt je een unieke kans om een tastbare bijdrage te leveren aan de verdere verduurzaming van Adri & Zoon. Het is een dynamische leerervaring waarin je zowel zelfstandig als in samenwerking met collega’s een waardevolle rol vervult binnen ons streven naar een milieubewuste bedrijfsvoering.

Koeloplegger

Wat kun je van ons verwachten

We vinden het belangrijk dat jij bij ons goed op je plek zit. Niet alleen qua functie, maar natuurlijk ook qua arbeidsvoorwaarden. Als jij bij ons aan de slag gaat kun je daarom onder andere uitgaan van:

Een leerzame en veelzijdige stageperiode binnen een gezonde en groeiende organisatie;

Een uitstekende stagevergoeding van €800,00 en eventuele reiskostenvergoeding;

Goede begeleiding door ervaren collega’s, maar ook de nodige vrijheid en zelfstandigheid in jouw functie;

Een heleboel leuke extra’s! Wat denk je bijvoorbeeld van gratis vers fruit en een lekkere snack op de vrijdagochtend, personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants?

Onze standaard

Wat vragen wij van jou?

Je volgt een hbo-opleiding in de richting van duurzaamheid of bedrijfskunde en bent klaar voor je eerste stappen in het werkveld. Verder is het belangrijk dat jij:

Interesse hebt in duurzaamheid;

Beschikt over probleemoplossend en analytisch denkvermogen;

Communicatief vaardig bent;

Zelfstandig te werk gaat en een proactieve houding aanneemt.

kantoor

Waar kom je terecht?

Jij komt terecht op de Kwaliteits-afdeling van de meest persoonlijke en ambitieuze groothandel in de vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 40 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven. Niet alleen naar de klant toe, maar ook zeker naar elkaar. De drempel is laag, iedereen kan zijn zegje doen en we luisteren altijd naar de inbreng van onze collega’s. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Vishandel

Ben jij onze nieuwe (duurzame) vangst?

Heb jij een passie voor duurzaamheid en zoek je een leerzame stage waarbij je veel vrijheid krijgt? Wij komen graag met jou in contact! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onze website.

Sollicitatie procedure

Jouw sollicitatie
Eerste kennismaking
Tweede gesprek
Aanbod
Van start

Reageer dan snel!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Martin via e-mail hr@adrienzoon.com of telefoonnummer 0113-768409

Solliciteer direct