BBL stage

BBL Leerling: Technische Dienst

Voor aankomend schooljaar zijn we op zoek naar een enthousiaste BBL leerling voor de afdeling technische dienst. Sleutelen aan nieuwe fileermachines, moderne installaties en allround technisch onderhoud… En dat bij één van de meest persoonlijke werkgevers waar de focus ligt op jouw ontwikkeling!

Solliciteer direct
Vis assortiment

Klik hieronder om de diverse onderdelen te lezen.

Wat ga je doen?

Als BBL Leerling bij Adri & Zoon werk je 4 dagen in de praktijk bij ons op locatie en ga je 1 dag in de week naar school. Er wordt bij ons keihard gewerkt maar er blijft altijd aandacht voor het sociale aspect. Genoeg ruimte voor jouw ontwikkeling, zelfstandigheid en initiatief, met een ervaren collega als mentor.

Jij bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het technisch reilen en zeilen van onze organisatie. Al onze apparatuur, installaties en machines vertrouwen op jullie skills om elke dag weer top te functioneren. Ook ondersteun je in het onderhouden van het gebouw en de werkmaterialen. Zo bestaat jouw takenpakket onder andere uit:

Het verrichten van periodieke controles en onderhoudswerkzaamheden;

Het lokaliseren en verhelpen van storingen;

Het inschakelen van externe partijen, wanneer de situatie hierom vraagt;

Het bijhouden van uitgevoerde werkzaamheden in het logboek;

Het leveren van technische input voor procesverbeteringen.

Wat kun je van ons verwachten

We vinden het belangrijk dat jij bij ons goed op je plek zit. Niet alleen qua functie, maar natuurlijk ook qua arbeidsvoorwaarden. Als jij bij ons aan de slag gaat kun je daarom onder andere uitgaan van:

Een zeer gevarieerd takenpakket en genoeg ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling;

Een uitstekend salaris en uitzicht op een dienstverband na het afronden van je opleiding;

De heerlijkste, versbereide lunches in ons Bedrijfsrestaurant;

Korting op jouw sportabonnement met onze Bedrijfsfitnessregeling;

Een heleboel leuke extra’s! Wat denk je bijvoorbeeld van gratis vers fruit en een lekkere snack op de vrijdagochtend, personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants?

Onze standaard

Wat vragen wij van jou?

Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau en bent klaar voor je eerste stappen in het werkveld. Verder is het belangrijk dat jij:

Goede kennis hebt van de Nederlandse en/of Engelse taal, in zowel woord als geschrift;

Nauwkeurig, proactief en communicatief sterk bent;

Je thuis voelt in een professioneel maar informeel bedrijf met korte lijnen.

vacature technische dienst

Waar kom je terecht?

Jij komt terecht bij de Technische Dienst van een zeer persoonlijke en ambitieuze groothandel in vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 40 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven, naar de klant, maar zeker ook naar elkaar. De drempel is laag, we luisteren naar elkaars input en streven ernaar om zo samen tot het beste resultaat te komen. We gaan immers allemaal voor hetzelfde doel!

Van oorsprong familiebedrijf

Ons verhaal? Adri & Zoon werd opgericht door de vader van de huidig Algemeen Directeur. Met name de afgelopen 10 jaar zijn er grote stappen gezet in de ontwikkeling van ons prachtige familiebedrijf. Hierdoor is Adri & Zoon uitgegroeid tot een toonaangevende allround groothandel met een internationale klantenkring. Het karakter van het authentieke familiebedrijf bleef behouden; ook de kinderen van Adri Jr. traden in dienst bij het bedrijf.

Internationale speler met bekende reputatie
Nu, bijna 40 jaar verder, straalt Adri & Zoon nog steeds de visie uit waar zij mee zijn begonnen: Een betrokken familiebedrijf dat staat voor productkwaliteit en duurzame relaties met zowel leveranciers als werknemers.

Inmiddels werken we met meer dan 120 collega’s vanuit een eigen bedrijfspand in Yerseke. Met onze opgebouwde expertise en betrouwbare internationale netwerk aan kwekers en leveranciers kunnen we het gehele jaar door verse producten leveren. Daarnaast staan duurzame visserij en voedselveiligheid hoog in het vaandel bij Adri & Zoon. Wij geloven in het behoud van de natuur en producten die de zee te bieden heeft. Dankzij onze sterke groei hebben wij in 2019 een nieuw energiezuinig kantoor gerealiseerd.

Vishandel

Ben jij onze nieuwe BBL Leerling?

Ben jij enthousiast geworden en zie jij deze functie als BBL Leerling Technische Dienst bij Adri & Zoon wel zitten? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onze website.

Sollicitatie procedure

Jouw sollicitatie
Eerste kennismaking
Tweede gesprek
Aanbod
Van start

Reageer dan snel!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Martin via e-mail hr@adrienzoon.com of telefoonnummer 0113-768409

Solliciteer direct