Stage

Afstudeerstage: Afdeling Verkoop

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarin je niet alleen jouw commerciële vaardigheden kunt ontwikkelen, maar ook de kans krijgt om een impactvol onderzoek uit te voeren? Bij Adri & Zoon bieden we deze kans!

Solliciteer direct

Klik hieronder om de diverse onderdelen te lezen.

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage op de afdeling Verkoop bij Adri & Zoon krijg je de kans om een onderzoek uit te voeren. We bieden diverse mogelijkheden aan. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van interne processen, zoals het opstellen van prijsafspraken en prijslijsten, of het uitvoeren van een marktonderzoek. We hechten veel waarde aan jouw input en ideeën en stemmen dit samen af.

Daarnaast krijg je de kans om, waar mogelijk naast je onderzoek, mee te werken aan operationele werkzaamheden op de afdeling. Je zult betrokken zijn bij de dagelijkse verkoop van verschillende soorten vis en aanverwante producten. Hierbij behandel je e-mails en telefoongesprekken in het Duits, Frans, Engels en Nederlands, en ondersteun je het team met diverse administratieve taken, zoals het verwerken van (webshop)orders. Dit alles gebeurt onder begeleiding van ervaren collega’s.

Wat kun je van ons verwachten

We vinden het belangrijk dat jij bij ons goed op je plek zit. Niet alleen qua functie, maar natuurlijk ook qua arbeidsvoorwaarden. Als jij bij ons aan de slag gaat kun je daarom onder andere uitgaan van:

Een leerzame en veelzijdige stageperiode binnen een gezonde en groeiende organisatie;

Een uitstekende stagevergoeding van €800,-;

Goede begeleiding door ervaren collega’s, maar ook de nodige vrijheid en zelfstandigheid in jouw functie;

Een gezellig en hardwerkend team, dat graag samen streeft naar het behalen van de gezamenlijke doelen;

Een heleboel leuke extra’s! Wat denk je bijvoorbeeld van gratis vers fruit en een lekkere snack op de vrijdagochtend, personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants?

Onze standaard

Wat vragen wij van jou?

Je volgt een mbo- of hbo- opleiding in commerciële richting. Verder is het belangrijk dat jij:

Communicatief vaardig bent en zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend beheerst;

Kennis van de Duitse en/of Franse taal is een pré;

Gemotiveerd, leergierig en proactief bent;

Je thuis voelt in een professionele, maar informele organisatie met korte lijnen.

kantoor

Waar kom je terecht?

Jij komt terecht op de Verkoopafdeling van een zeer persoonlijke en ambitieuze groothandel in vis, schaal- en schelpdieren. In de afgelopen 40 jaar zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier met een groot aantal klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Toch is het ons gelukt om persoonlijk te blijven. Naar de klant, maar zeker ook naar elkaar.

Vishandel

Ben jij onze nieuwe Verkoop stagiair(e)?

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature en zie je een stage op de verkoopafdeling wel zitten? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onze website!

Sollicitatie procedure

Jouw sollicitatie
Eerste kennismaking
Tweede gesprek
Aanbod
Van start

Reageer dan snel!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Martin via e-mail hr@adrienzoon.com of telefoonnummer 0113-768409

Solliciteer direct