Octopus Paul

Octopus Paul

Tijdens het WK van 2010 voorspelde een achtarmig zeedier de voetbaluitslagen van het Duitse voetbalelftal. Vanwege zijn enorm accurate vooruitzichten en bijzonder vooruitziende blik werd Octopus Paul een waar begrip tijdens dit voetbaltoernooi.

Sinds januari heeft Adri & Zoon zijn eigen Octopus Paul, in de vorm van Paul Bakx, ons nieuwe ijskoude hoofd verkoop van de diepvriesafdeling. Onze Paul heeft geen 8 armen, de zuignappen ontbreken, zijn voorspellende vaardigheden hebben we nog niet op de proef gesteld, maar we zijn ontzettend blij met deze ijskoude teamversterking.

Paul stelt zich graag aan u voor om het ijs te breken.

Ik ben Paul Bakx, 38 jaar en woonachtig in Bergen op Zoom. Sinds 23 januari nieuw bij Adri & Zoon en gedreven om de diepvriesafdeling te versterken.
De visbranche is nieuw voor me, al heb ik inmiddels de nodige ervaring opgedaan in soortgelijke banen. Ik heb erg veel zin om nieuwe kennis op te doen in deze toffe, uitdagende job met veel afwisseling en een hoop sociaal contact.

Met behulp van mijn collega’s spijker ik mijn viskennis bij en leer ik elke dag wat bij over vis en diepvriesproducten. Ik ben dienstverlenend en klantgericht ingesteld en heb een flinke dosis saleservaring. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik de werkzaamheden bij Adri & Zoon snel onder de knie heb, om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wellicht tot ziens!