Een kijkje in de keuken bij Adri & Zoon

Een kijkje in de keuken

U herinnert zich vast nog wel het filmpje waar we onze keuken lieten zien. We schreven erover op Facebook en in een blog, die u overigens hier kunt lezen. Maar voordat u denkt dat we in herhaling vallen, dat doen we niet. We vertellen u namelijk graag meer.

Op de tweede verdieping van ons nieuwe pand schittert onze prachtige workshopruimte/kookstudio. Deze ruimte is er helemaal op ingericht om gasten te ontvangen. U bent dus van harte welkom! Onze professionele keuken is van alle gemakken voorzien. Dan moet u denken aan een waterbadgrill, plancha of shock freezer.

Workshops en evenementen

Daarmee is deze ruimte bij uitstek geschikt voor een onvergetelijk evenement of een workshop. Maar over wat hebben we het dan precies? Bijvoorbeeld een workshop oestersteken met een wijnproeverij of een workshop Fruits de Mer. Ook kunt u prima een klantendag organiseren in onze keuken. Onze professionele kok staat helemaal tot uw beschikking.

Maar dat is niet alles. Onze keuken is verbonden aan een heerlijk dakterras. Daarvandaan heeft u een fantastisch uitzicht over de Oosterschelde en de Zeeuwse polders. Zo kunt u dus genieten van heerlijke proeverijtjes, terwijl u geniet van adembenemende vergezichten.

Bent u al enthousiast om een kijkje te nemen, wilt u meer weten of heeft u ideeën voor een workshop of evenement in onze keuken? Mail dan naar france@adrienzoon.com

Impressie proefkeuken: